vrijdag 4 november 2005

Londen dag 1
Reisinfo: trein 8.12 naar R'dam, overstap 10.16 naar Brussel, 20 minuten vertraging en gestress bij douane dus, maar nog net op tijd voor 12.58 Eurostar - pfew- en om 14.25 in Londen: Waterloo Station.
Hostel: St. Christopher's Orient Espresso, vlakbij Undergroundhalte London Bridge.
Bagage gedumpt en op weg naar LeicesterSquare om theatervoorstelling voor avond uit te zoeken. Goedkoop kaartje (restricted view) gescored voor Otherwise Engaged van Simon Gray met in de hoofdrol Richard E. Grant, die ik erg interessant vind, maar ik had nog meer zin om de bijrol te zien van Anthony Head, onze favoriete Watcher:-)
Middag doorgebracht met inslaan van Pink Lemonade (niet te krijgen in NL), Filmbladen + Boeken (Borders is a very tempting store en open tot 23 uur!!) Boots' Baby Powder (love that stuff:) en DVD Shaun Of The Dead. Me wel weten in te houden bij Hamley's (good girl) en zonder iets te kopen (!) erg genoten van deze supercoole speelgoedwinkel ~zucht van voldoening~ Gegeten bij KFC (typisch engels ja, heh;) en daarna in theater ontdekt dat 'belemmerd uitzicht' in dit geval betekende dat ik een stoel een paar rijen achter een minipilaartje had. Maar dit was niet storend, want hele toneel werd gebruikt en ik kon gewoon alles zien. Stuk ging over man die probeert ontspannen dagje thuis door te brengen, maar voortdurend wordt lastig gevallen door familie, vrienden en buren. Anthony speelde een dronken vriend van de hoofdrolspeler en deed dit vol overgave:). Het heette een comedy, maar was toch wel confronterend hier en daar. Leuk stuk (ja, also talking about Mr. Head here;-)
Late avond in hostel doorgebracht, lang gekletst met Shae, die speciaal naar Londen kwam om te stappen, maar meer zin bleek te hebben in rondhangen met friends and booze. (Notice how I'm not judging her? *g*) Beloofd om haar 's morgens voor ontbijt te wekken.

1 Comments:

At 11/09/2005 12:45:00 a.m., Anonymous Anoniem said...

Wow...je hebt Giles gezien! :)

 

Een reactie posten

<< Home