081-2024: DO 21 maart
Dag 4 van de Technische Conferentie in Spanje met 's morgens een workshop over een programma dat ik wel gebruik:-) Daarna opnieuw vervolg van het bespreken van aanpassingen in het handboek. Na de lunch verslagen van kwaliteitscontrole en meer presentaties van verschillende landen; o.a. van collega L. vanuit NLD (online).
[Lunch: alweer Spaghetti Bolognese, deze keer met runderfiletlapjes, ei en patat met champignonsaus. Toe: chocolade taart]
Aan het eind van de middag ging het (onverwarmde) buitenbad van het hotel open en heb ik een half uur gezwommen in het koude water - bewondering alom van mijn internationale collega's \o/ Daarna in my hotelkamerbad weer opgewarmd;)
's Avonds was het door onze Spaanse gastheer georganiseerde diner; ik zat aan een tafel met de voorzitter, secretaris en delegaties uit o.a. Slovakije, Estland, Tsjechië, Hongarije en Letland.
Eten: Voorgerechten: diverse soorten kaas, empanada met Galicisch gehakt, Iberian ham croquettes, kalfsvlees met aardappelschuim. Hoofdgerecht: Hake (heek vis) met groene saus en aardappelschuim. Toe: French Toast (Wentelteef) met passievrucht ijs.
BPAL: Dawn: Maiden
BOEK: -
Labels: bad!, bpal, hielspoor, hoteldebotel, mmm-eten, Spanje, work, zakenreis, zwembad
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home