082-2024: VR 22 maart
Dag 5 van de Technische Conferentie in Spanje met 's morgens vervolg van bespreken van aanpassingen in het handboek. Na de lunch gingen we daar nog even mee verder en ook was er nog een vervolg van het forum met technische vragen. Eind van de middag sloten we af met alle afspraken voor de volgende keer.
[Lunch: Empanada met gehakt, varkensfilet, gebakken aardappelen met champignons, kaas en ei. Toe: twee Brownies]
's Avonds m'n laatste bezoek aan de spa *blije zucht*. Daarna met hele grote groep* gewandeld naar Los 3 Monos, waar we voor acht uur aankwamen waardoor het personeel ogendraaiend (want toeristisch te vroeg voor eten) tafels voor ons aan elkaar schoof. (*Delegaties uit DNK, DEU, ITA, AUS, GBR, NLD, USA, SWE, HUN, gezellig!)
Eten: Los 3 Monos: Hoofdgerecht: 1/2 Costilla de Cerdo a Baja Temperature Tex-Mex - Costilla lacada en salsa barbacoa casera y servida a modo “tacos” acompañada de tortitas, pico de gallo, guacamole, cebolla morada encurtida y emulsión de chimichurri. (Halve portie varkensribben (5 stuks:) met mini tortilla's, saus en groente. Toe: Coulant Chocolate "La Vie en Rose" - Coulant de chocolate, con helado de fresa, salsa de frutos rojos, algodón de azúcar y bolitas de fresa. (Chocolade lava cake (gevuld met warme vanille saus) met aardbeien ijs, aardbeien saus en aardbeien suikerspin:)
BPAL: Please Scream Inside Your Heart (met helaas een allergische reactie aan de binnenkant van m'n ellebogen, dus daar Nestozyl opgesmeerd. ('s avonds Katharina opgedaan).
BOEK: -
Labels: bpal, hielspoor, hoteldebotel, mmm-eten, spa!, Spanje, work, zakenreis
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home