zondag 17 maart 2024

077-2024: ZO 17 maart

Dagje Vigo met Engelse en Australische delegaties:-) Ik had gemeld met de bus naar de stad te gaan en de heren gingen graag mee (ik moest wel als eerste op de bus, zodat ze konden zien hoe dat ging een kaartje kopen bij de chauffeur, haha). Ik had online een interessante wandeling gevonden door het centrum, die hebben we gevolgd. Toen vond ik in een souvenirsshop een kaart met een cool beeld erop en vervolgens zijn we daarnaar op zoek gegaan en zo kwamen we aan de leuke waterkant terecht:) [foto's in m'n Instagram]
Er bleek nog nergens lunch te worden geserveerd, dus we haalden snacks bij de supermarkt en namen de bus terug naar het hotel om daar gezellig samen in het restaurant te eten*.

Ik was er gisteravond achtergekomen dat er hotelkamers met bad waren en had 's morgens gevraagd of er eentje voor mij beschikbaar was. Tijdens het eten had het personeel mijn bagage verhuisd en toen kwam ik in een nog spectaculairdere kamer! Ook hadden we ontdekt dat we voordelig van de spa konden genieten omdat we bovenop de gastenkorting ook nog conferentiekorting kregen, dus hadden we allemaal (op andere tijden) geboekt :-D. Na wat chillen in mijn nieuwe kamer heb ik 's avonds genoten van het verwamde zwembad met allerlei bubbel en straal-hoekjes en de verschillende bijzondere doucheruimtes; voor mij geen sauna of stoomkamer, maar de rest was geweldig, ik vond vooral de neveldouche lekker!
Daarna heb ik in mijn kamer als avondeten m'n supermarkt sandwich en yoghurt gegeten:)

Eten: (*Late lunch in hotel Attica21 - Restaurant Beira) Aperitief: een lepel zalmblokjes (en brood). Drankje: Zumo Bronceate (Sinaasappel/Wortel) Hoofdgerecht: Costilla de Black Angus + ajoblanco de pistachos y verduritas temporada (rundvlees met pistache, knoflook creme en groente). Toe: Tocinillo de cielo cremoso + espuma avainillada, yuzu y toffee cítrico (pudding van eierdooiers met vanille mousse, yuzy en citroenijs)

BPAL: Katharina

BOEK: -

Labels: , , , , , , ,