271-2023: DO 28 september
Dag 6 in Strasbourg. Vierde dag technical meeting. Kon een beetje uitslapen, want ik hoefde niet bij de eerste sessie te zijn. Maar ik heb wel 's morgens een presentatie en het is weer een lange dag (ook door het wederom uitlopen van de lunch). De laatste sessie begint pas om 17:00 uur, waarna we doorgaan tot 18:45.
Lunch is net als maandag bij Brasserie Floderer, wel met een ander menu natuurlijk. Vooraf: Mimosa ei. Hoofdgerecht: Gebakken kabeljauw in witte boter saus met wokgroenten. Toe: Passievrucht-Kokos Entremet
's Avonds met groep uit eten bij Bastardo en daarna nog een drankje bij Brasserie Boëhm; ik had een mocktail Le Tir Au Flan (purée de groseille (aalbes), citron vert, limonade, jus de pomme:)
Fotoverslag Dag 6 [ook in m'n LJ]
Eten: Pasta Carbonara La Verita (Tagliatelle met Guanciale (ham van varkenswang!) & Pancetta, sjalot, parmesaanse kaas, ei en zwarte peper) en een Diabolo Violette (paarse ranja met prik:). Toe: Red Pavlova.
BPAL: Katharina
BOEK: -
Labels: bpal, hielspoor, hoteldebotel, mmm-eten, travel, work, zakenreis
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home