270-2023: WO 27 september
Dag 5 in Strasbourg. Derde dag technical meeting. Drukke dag want 's morgens doe ik de inleiding op verschillende forum discussies (en lever input op vraagstukken van andere landen) en 's middags geef ik ook nog een presentatie.
Lunch tussendoor is bij het restaurant dat ik zondag had ontdekt: Vooraf: Zalm terrine met veldzuring. Hoofdgerecht Eendebout met zuurkool en aardappelen (en jus:). Toe: Nougat ijs met rode fruit coulis. Voor het eerst lukt het om binnen anderhalf uur weer terug aan de vergadertafel te zitten (maandag en dinsdag duurde de lunch twee uur, we zijn met 65 man, dus er is veel restaurant personeel nodig om alles op tijd te serveren!)
Na 17:00 uur hebben we nog een sessie met een klein groepje landen om een aantal discussiepunten voor morgen te bespreken. We ronden af om 19:00 uur.
Daarna heb ik vanuit m'n hotel nog een Teams-overleg met een collega in Nederland. Voor eten ga ik tussendoor heel snel even naar de supermarkt.
Fotoverslag Dag 5 [ook in m'n LJ]
Eten: Zoete suiker croissant met sinaasappelsap en een chocolade pudding toe:)
BPAL: Baby's First Con Panel
BOEK: -
Labels: bpal, hielspoor, hoteldebotel, mmm-eten, travel, work, zakenreis
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home