269-2023: DI 26 september
Dag 4 in Strasbourg. Tweede dag technical meeting. Wederom 's morgens alle aandacht op één van onze technische documenten en 's middags een paar presentaties. Na afloop nog een onverwachte discussie, waardoor ik net genoeg tijd overhoud om m'n laptop naar m'n hotel te brengen voor ik naar de opstap voor de rondvaartboot wandel.
Tussen-de-middag weer een uitgebreide lunch, deze keer bij Brasserie Au Dauphin
Voorgerecht: Leek Quiche (quiche met prei) Hoofdgerecht: Fleischnaka (een typisch vleesgerecht uit de Elzas, met eieren, ui, peterselie, zout en peper, gerold in verse pasta en vervolgens in plakken gesneden (zie foto's!). Toe:
Black Forest Cake.
Aan het eind van de middag gingen we dus met z'n allen op een rondvaart door Strasbourg met aansluitend 's avonds een hosted dinner, waarbij ik aan de 'Headtable' mocht zitten (met naamkaartje) en een cadeau kreeg van A. met de hartelijke dank voor de fijne samenwerking (aahw!)
Fotoverslag Dag 4 [ook in m'n LJ]
Eten: Hoofdgerecht: Kammerzell Duck Foie Gras, Gewurztraminer Jelly and Brioche (eendenlever met witte druif jelly en een broodje). Hoofdgerecht: Three Fish Sauerkraut (Zuurkool met 3 soorten vis; gastheer A. legt uit dat je begint met de 'gewoonste vis' en dan via de zalm toewerkt naar de meest smaakvolle zoute vis). Toe: Homemade Iced Kouglof with Marc d'Alsace on Eglantine Coulis (ijs in de vorm van een traditionele Elzas cake met chocola en rozebottel saus).
BPAL: Dawn: Maiden
BOEK: -
Labels: bpal, hielspoor, hoteldebotel, mmm-eten, travel, work, zakenreis
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home