268-2023: MA 25 september
Dag 3 in Strasbourg. Eerste dag technical meeting. Leuk om iedereen weer te zien! 's Morgens is de focus op het doornemen van 1 van de hoofddocumenten van het project, 's middags zijn verschillende presentaties, waaronder 1 van mij:)
Tussendoor wandelen we voor de lunch naar Brasserie Floderer: Vooraf: Tartar of Provencal Vegetables with Basil and Olive Oil. Hoofdgerecht: Braised Beef Chuck with Pinot Noir, plus Spätzle (dat is Duitse pasta;). Toe: Cheese Cake.
Fotoverslag Dag 3 [ook in m'n LJ]
Eten: [Mama Bubbele] Diverse soorten Flammenküchen (Franse naam: tarte flambée) met verschillende kaasvarianten en ham en kruiden, die we met z'n allen delen, als afsluiter een spectaculaire zoete variant met appelschijven, die echt werd geflambeerd met calvados!
BPAL: London
BOEK: -
Labels: bpal, hielspoor, hoteldebotel, mmm-eten, travel, work, zakenreis
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home