woensdag 6 juni 2018

Lekkere werkdag.
Voor m'n Wekelijke Woensdagavond Diner met mams ben ik aan de beurt om te koken; ik wil Teriyaki maken met zo'n pak, maar de benodigde ingrediënten blijken lastig. Dus vind ik voor alle onderdelen een alternatief: geen biefstuk, maar biologische varkenshaas; geen lente-ui, maar bosuitjes uit Nederland; geen champignons, maar biologische kastanje champignons en geen peultjes, maar biologische winterpenen:) In het pak zit rijst, marinade saus en teriyaki saus, die laatste twee maken de smaak, zodat het toch nog net echt lijkt:) Hier is een voor-en-na foto, smakelijk!

Oh ja, voor het eten doe ik nog m'n Daily Dare, terwijl mams de tijd bij houdt: 30 seconden Basic Burpees, ik was best verbaasd dat ik ze kon \o/

Eten: Teriyaki (zie boven:). Toe: Yoghurt met walnoten en honing.

Labels: , , ,