vrijdag 13 maart 2009

Istanbul, dag 4
Na laatste geweldige ontbijt -deze keer in knus zithoek deel van het hotelrestaurant, alvast gepakt. Nog even naar winkels gewandeld om Baklava voor onderweg te kopen en laatste blik op Blauwe Moskee.
We worden om 11.45 opgehaald voor vervoer naar vliegveld. De uitgebreide bagage en schoenen controle begint al bij de ingang. Maar ik kan deze keer wel ongestraft m'n fles water meenemen. Na inchecken en alvast scouten van de gate hebben we nog tijd voor een 'tax-free' shoptrip. Via nog een controle poort naar lounge bij de gate en met uitzicht op vliegtuig gesmuld van Baklava.
Vertrek om 14.35, aankomst uur of vijf. Op Schiphol rollen onze tassen van de band op het moment dat we aankomen lopen en we gaan in één keer door naar trein. Helaas blijkt de dienstregeling die rechtstreekse rit naar Zwolle beloofd niet te kloppen en moeten we in Amersfoort EN Deventer overstappen. Dankzij nog eens tien minuten vertraging missen we de aansluiting met de stadsbussen. We zijn rond een uur of acht thuis. Lekker.

Foto's Istanbul dag 4

Verslag dag 1
Verslag dag 2
Verslag dag 3

Labels: , ,