104-2025: MA 14 april
Derde dag in Abu Dhabi, eerste werkdag. Ging lekker, ik sta extra vroeg op zodat ik van het ontbijtbuffet kan genieten. Kan helemaal binnendoor naar vergaderzaal lopen, dus ik hoef niet door de hete zon. Eerste voorstel werd aangenomen, een goed begin! (Ik presenteer er nogal wat deze week). Tijdens de kort pauzes 's morgens en 's middags zijn er vele hapjes, ook de lunch tussen-de-middag is enorm en er staat kamelen-lasagna op het menu! Mijn favoriete dessert is Gulab Jamun, een soort mini-oliebolletjes in warme honing. Wat worden we verwend! Na de eerste pauze vinden we bij elke zitplaats een doos met pen, een notitieblok en een souvenir kopje versierd met goud.
Na de meeting spreken we met een hele groep af bij het zwembad, waar we rondhangen tot zonsondergang. Dan sluit het bad en verplaatsen we ons -na omkleden- bij het buffetrestaurant. Sommige mensen zitten buiten, dat is me te warm, ik eet elke avond lekker koel binnen.
Eten: aardappelpuree, gegrilde wortel, pastinaak, bloemkool. Stuk zwart zeewier, broodjes, allerlei soorten vlees. Toe: bladerdeeg pistache hapjes, baklava, mango trifle, panacotta met red velvet, meloen, chocolademousse en -m'n lievelings- warme dadelpudding. [Al Rimal restaurant Buffet]
BPAL: Dawn: Maiden
BOEK: -
Fotoverslagen Abu Dhabi:
Dag 1: DW / LJ
Dag 2: DW / LJ
Werkweek: DW / LJ
Samenvatting in tien foto's op m'n Instagram
Labels: abu dhabi, bpal, hoteldebotel, mmm-eten, work, zakenreis, zwembad
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home